Expertise

Expertise

Aletrino: coaching voor professionals

Specialisaties

Als ervaren, NOBCO/EMCC gecertificeerd coach ondersteun ik de professional bij vraagstukken op het terrein van persoonlijk leiderschap, executive coaching en conflictcoaching.

Persoonlijk leiderschap

 

Helpt inzicht krijgen in jezelf, je talenten, capaciteiten en ambities en hoe je deze effectief kunt inzetten in je werk of bij het zoeken naar een (andere) functie.

Personal Coaching

 

Vanuit een individuele coachvraag krijg je hulp bij het vinden van antwoorden, bijvoorbeeld bij het het zoeken naar een betere work life balance of bij verandering van functie.

Executive coaching

 

Voor de leidinggevende en (eind)verantwoordelijke voelt het vaak ‘lonely at the top’. Je hebt behoefte aan een sparring partner die meer dan alleen een luisterend oor biedt. Nooit oordelend wel scherpe vragen stellend komen we samen tot de kern.

Conflictcoaching

 

Conflict? In mijn voormalige rol van MfN-registermediator heb ik talloze conflicten helpen oplossen (zie ook www.aletrino.com) Deze achtergrond en ervaring zet ik in als conflict coach. Ik help je inzicht te krijgen in jouw conflictstijl(en). We onderzoeken wat er (innerlijk) speelt, soms ook op een diepere laag. Samen komen we tot de aanpak die bij jou past op weg naar een oplossing die werkt.

Opdrachtgevers

Zakelijke dienstverlening

Advocatuur, notariaat, consultancy, accountancy.

Bedrijven

Financiële instellingen, energieleveranciers, voedingsindustrie, verzekeringsmaatschappijen, ICT, telecom, etc.

Overheid

Rechterlijke macht, ministeries, provincies, waterschappen, gemeentelijke instellingen.

Onderwijs

Universiteiten, hoger beroepsonderwijs, middelbaar onderwijs.

Gezondheidszorg

Medische maatschappen, huisartsen, specialisten, fysiotherapeuten.

Non profit instellingen

Culturele instellingen, maatschappelijke organisaties, verenigingen, stichtingen.

“Wendelien kan goed luisteren, stelt goede vragen, prikt ergens doorheen waar nodig. Ze blijft in verbinding. Daarnaast is ze betrokken maar ook niet te. Daar is ze ook professioneel in.”