Werkwijze

Coaching voor professionals

Beweging door diepgang

De werkwijze

 

Het intakegesprek

De start is altijd een persoonlijk intakegesprek. Tijdens de intake maken we kennis en bespreken we de (coach) vraag. Tevens overleggen we over de aanpak, de verwachtingen en wat het resultaat van de coaching zou moeten zijn.

 

Duur van de gesprekken en omvang van het traject

De gesprekken duren anderhalf tot twee uur. Vaak zijn drie tot vijf gesprekken voldoende. Een langer traject is uiteraard ook mogelijk.

De investering

 

De kosten

De kosten voor coaching bestaan uit een vast uurtarief. Tevens is het mogelijk om een prijs af te spreken voor een volledig traject. Alles in overleg. Steeds meer werkgevers zien het belang van coaching in, en zijn daarom bereid de kosten geheel of gedeeltelijk voor hun rekening te nemen.

 

Offerte

Na inschatting van het benodigde aantal gesprekken, ontvang je een offerte en informatie over mijn dienstverlening. Na instemming gaan we aan de slag.

Op een prettige plek

 

Ruimte doet veel. Ik beschik daarom over een licht en prettig kantoor, op een sfeervolle locatie in Den Haag waar we in alle rust en privacy aan de slag gaan.

Op verzoek kunnen de gesprekken eveneens op een zelfgekozen locatie of op een andere plek in het land plaatsvinden.

Online coaching

Op verzoek kunnen de gesprekken online plaatsvinden via skype of facetime. Informeer naar de mogelijkheden.

“Ik zit beter in mijn vel, zie dingen weer positiever. Wendelien heeft mij geleerd om meer mijn kwetsbare kant te laten zien.”